Esquí de muntanya

T’agrada el purisme de la muntanya? Vols realitzar una activitat intensa i cardio de pujada a la muntanya per després poder gaudir de la baixada esquiant? Vols explorar més enllà dels limits de l’estació? No ho dubtis, aquesta és la teva secció. Pels que pensen que es pot esquiar tant pujant com baixant, i que la muntanya no té més límits que allà on tu puguis arribar.

PELS QUE VIUEN LA MUNTANYA TANT PUJANT COM BAIXANT

L’objectiu principal de l'esquí de muntanya

Rando, Skimo, Freerando o simplement Esquí de Muntanya. L’objectiu principal de la secció consisteix en treballar el desenvolupament tècnic i físic de l’esquí de muntanya.

La muntanya no té limits

Adaptat a les condicions

Es realitzen sortides d’iniciació dins els límits de l’estació (pujar per laterals de les pistes i baixar per les pistes de) així com sortides per gent amb experiència (sortint des de l’estació i explorant més enllà dels límits del domini esquiable de GrandValira, per baixar per la muntanya). Algun dia també es fan sortides amb raquetes.

Requisits

Ganes de posar a tó i treballar la teva forma física. Assegurança Targeneu de la FCEH o equivalent per les sortides dins els límits de l’estació. Assegurança Multirisc de la FCEH o equivalent per les sortides fora dels límits de l’estació.